Beverly Hollister, Naib Presiden Kanan

Emel Cetak


Beverly Hollister

Selama lebih tiga dekad, Beverly Hollister dengan ghairah menceburi sektor kesihatan yang mana beliau berjaya memperkenalkan dan memasarkan beberapa jenama paling laris dalam industri jualan langsung. Kemuncak penceburan beliau ialah mencipta kategori terkini XANGO iaitu Glimpse™ Topical Skin Nutrition.

Dengan keterajuan Beverly itu, XANGO telah mengubah industri penjagaan diri yang lebih menumpukan kepada produk yang bersih, selamat dan berprestasi tinggi dari jenama penjagaan badan berasaskan manggis yang bebas dari bahan toksik dan kimia berbahaya seperti terdapat dalam kebanyakan jenama terkenal.

Apabila tidak melancarkan jenama utama, Beverly menghabiskan masa dengan pekerja-pekerja wanita XANGO untuk membantu mereka supaya lebih berjaya. Hollister juga amat komited dengan hal ehwal masyarakat sebagai ahli Persatuan Pengurusan Amerika, Persatuan Kebangsaan untuk Eksekutif Wanita, Lexington Who’s Who, dan Eksekutif Kosmetik Wanita. Dengan usaha-usaha murni itu, baru-baru ini beliau telah diiktiraf sebagai Woman to Watch dalam majalah Utah Business. 
 
©2017 DBC, LLC