Tentang Acara XANGO

Tentang Acara XANGO

Emel Cetak


Pemasaran Berangkai adalah perhubungan dengan orang ramai – dan di XANGO, kami lakukannya setiap hari, berkongsi cerita dan kesenangan secara dalam talian, di kaki lima, di kedai atau pun menerusi telefon.

Tetapi beberapa kali setahun kami gemar berhubung dengan berhimpun beramai-ramai di acara XANGO yang bertaraf dunia: Para pengedar daripada 6 benua berhimpun di Bandar Salt Lake pada Konvensyen Global dwi tahunan kami... Premier-premier baru menjalankan perniagaan menyeberangi lautan di samping menyertai percutian Kelab Pertemuan di Phuket... Mesyuarat Benua dan Peluang XANGO telah ditandakan pada glob, daripada Maui ke Melbourne, Vancouver ke Venice...

Dan anda tentu mengetahui, apabila anda berada pada acara XANGO – kami jangkakan terdapat 10% lebih kilauan dan lebih kurang 10 desibel datangnya daripada para hadirin yang datang. Para pengedar membina rangkaian mereka dengan berhubung – upline, downline dan sideline – dan acara-acara kami membuatkan semuanya menjadi lebih mudah. Di XANGO, terdapat perbezaan nyata di antara “parti” dan “persidangan perniagaan” (walaupun untuk tujuan pencukaian, anda mungkin memilih untuk mengisytiharkan yang kedua.)

 
 
©2017 DBC, LLC