MYXANGO OFFICE

Emel Cetak


PEJABAT MYXANGO sama dengan online yang ia menjadi alat bantuan yang mampu bekerja keras. Inovasi XANGO yang amat konstraktif ini dapat membantu anda membina dan mengembangkan perniagaan XANGO dengan begitu teliti, malah lebih pantas dan memudahkan. Model ini adalah percuma untuk semua pengedar XANGO.

Ciri Asas PEJABAT MYXANGO (percuma)

Kart Membeli belah: Beli XANGO® Juice anda atau Lihat produk penjagaan kulit Glimpse™ - dan alat bantuan jualan yang membantu perniagaan anda dengan cepat dan selamat.

Menyertai Pengedar Baru: Menerusi MYXANGO, pendaftaran wakil pengedar baru menjadi begitu mudah. Pilih mana-mana pasaran XANGO dan anda dipersembahkan dengan permohonan berkaitan.

Hubungan Korporat: MYXANGO menyediakan kandungan terkini dari pejabat korporat XANGO. Di sini anda boleh mendapatkan artikel-artikel yang amat bermaklumat dan instraktif untuk menjadikan anda terus maklum dengan situasi semasa.

Laporan Berterusan: Semua pengiraan dilakukan untuk anda, kemudian dipersembahkan dalam bentuk yang amat mudah difahami. Pelbagai data khusus untuk kejayaan perniagaan anda terdapat di MYXANGO. Dapatkan pelbagai jenis laporan anda:

  • Laporan Orang Bawahan—Dapatkan maklumat terperinci bagi setiap orang bawahan di dalam organisasi anda.
  • Laporan Status—Lihat gambaran yang besar. Jejaki pertumbuhan organisasi anda seluruh dunia.
  • Pendaftran Komisen—Semak dari manakah datangnya komisen anda.
  • Laporan Pengeluaran—Papar dengan tepat bagaimana setiap peringkat kumpulan anda dikeluarkan.
  • Laporan Status Pembayaran ADP—Dapatkan pesanan ADP yang manakah dalam kumpulan anda yang sudah dibayar, menunggu atau belum dibayar.
  • Laporan Pembatalan ADP—Laporan ini akan memberitahu anda siapakah yang membatalkan pesanan ADP.
  • Senarai Paparan—Mewujudkan satu senarai tertumpu bagi setiap individu untuk membolehkan status mereka sentiasa dapat dilihat.
  • Menjejaki Pakej Pesanan—Mengetahui dimanakah pesanan anda apa yang mereka lakukan.

Ciri Pejabat Premium MYXANGO

Kesemua ciri di atas adalah percuma kepada semua pengedar bertujuan untuk membantu perniagaan XANGO mereka. Pejabat Premium MYXANGO menawarkan aplikasi tambahan dan peralatan yang akan membantu pengedar terus memulakan perniagaan.

Mesyuarat Web: Anda boleh menjalankan mesyuarat secara online, memindah naik bahan persembahan PowerPoint dan nota mesyuarat untuk orang bawahan membolehkan mereka belajar pada bila-bila masa.

Sistem Pesanan Televox: Rakam pesanan peribadi anda, sama ada peringatan untuk mesyuarat akan datang atau mengemaskinikan berita-berita untuk tatapan orang-orang bawahan secara online atau telefon.

Penyiaran E-Mel: Ia merupakan satu kaedah mengirim pengumuman syarikat untuk tatapan semua atau hanya kumpulan tertentu. Pilih kumpulan tertentu atau hanya orang-orang bawahan kita saja. Inovasi menjimatkan masa juga mengelakkan anda dari faktor sukar mengingat setiap orang.

Tangki Pegangan: Perlukan masa untuk berfikir? Apabila anda menaja pengedar baru, mereka akan dihantar ke tangki pemegang. Dari detik itu, anda mempunyai masa 7 hari untuk meletakkan mereka di mana-mana yang anda suka di bahagian orang bawahan anda.

Laman web Premium: Laman web akan sentiasa aktif setiap hari 24/7 seminggu. Dengan laman replikasi premium, anda akan mendapati satu destinasi ‘go-to’ untuk pengedar berpotensi yang mana mereka boleh belajar mengenai produk, menyiasat latar belakang perniagaan, membeli botol jus dan menyertai organisasi anda.

 
 
 
©2017 DBC, LLC