Trip Insentif
Emel Cetak


Sidang Kemuncak Elit — January

Merupakan yang pertama dan paling eksklusif iaitu trip insentif tahunan. Sidang kemuncak ini mengumpulkan pengedar Premier Terpilih 100K XANGO bersama-sama bermesyuarat untuk merancang program terhebat tahunan syarikat.

Kelayakan

Untuk mendapat jemputan ke acara-acara yang berpengaruh ini, anda mestilah melayakkan diri sebagai Premier 100K Terpilih pada suku ketiga tahun sebelumnya.

Kelab Penemuan — May

Trip XANGO yang popular ini merupakan satu keraian menyambut setiap pengedar yang telah mendapat kenaikan pangkat sebagai Premier Terpilih. Ia merupakan satu lawatan ziarah yang bermakna ke negara penanaman manggis dan berkongsi pengalaman dengan rakan-rakan premier yang lain.

Kelayakan

Untuk layakkan diri anda ke Trip Kelab Discover tahunan, anda mesti mencapai pangkat Premier Terpilih untuk 3 bulan berturut-turut.

Percutian Kenaikan — June

Merupakan Impian hidup sebagai pemimpin XANGO. Cuti musim panas ini menekankan pembelajaran dan latihan dalam suasana yang tenang daripada gangguan dan penuh dengan keseronokan. Tahun demi tahun destinasi berubah dari satu kawasan tropika ke satu kawasan tropika yang lain, selalunya akan mendarat di pantai indah yang terpilih.

Kelayakan

Acara ini merupakan “siapa cepat dia dapat” untuk kelayakan Premier Terpilih dan ke atas yang mendaftar sebelum 1 April.
 
 
©2017 DBC, LLC